WEBWINKEL

Kinderkleding

Je hebt straks een prachtige collectie ingekocht, een geweldige webshop laten bouwen, alles staat klaar…. en hoe nu verder? Je hebt natuurlijk bezoekers op je webshop nodig. Een van de belangrijkste bronnen van bezoekers is Google. Je kunt er in adverteren of je kunt er voor zorgen dat je hoog scoort in de natuurlijke, niet betaalde resultaten.

Dat laatste noem je SEO, ofwel Search Engine Optimization, het optimaliseren voor zoekmachines dus.

Weten hoe je dat moet doen? Je kunt hier een gratis e-book ‘SEO voor webshops’ downloaden. In dat eboek vind je ook voor niet techneuten begrijpelijke en handige informatie over zoekmachine optimalisatie.

Kassasystemen en winkelautomatisering

Wil je in je fysieke winkel handig afrekenen met je klanten? Je voorraad bijhouden? Weten hoeveel je van wat verkoopt? Wie wat verkoopt? Besteladvies krijgen?

Dan is het erg verstandig om je winkel direct te automatiseren.  Als je naast je fysieke kleding winkel ook een kleding webwinkel begint, dan is automatisering helemaal handig. Je kunt dan namelijk je voorraad van de stenen winkel  synchroniseren met de voorraad van je webwinkel.

Belangrijke leveranciers

Softwear

Softwear is een in mode gespecialiseerde leverancier van retail- en groothandel automatiseringssystemen. Omdat Softwear online draait is een realtime voorraad check met een webwinkel mogelijk!